Skip to content ↓

Bal Jubileuszowy Ceramika

Bal Jubileuszowy Ceramika

Data: 6 kwietnia 2024 r.
Godz.: 19.15
Miejsce: Stara Zajezdnia w Krakowie

Cena dla studentów i doktorantów: 250 zł
Cena dla pracowników i absolwentów AGH: 290 zł
Cena dla osób spoza AGH: 440 zł*

Formularz rezerwacji miejsca - zamknięty

*cena netto dla 1 osoby

Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń. Po zakończeniu zbierania zgłoszeń na podany w formularzu rejestracyjnym adres e-mail zostanie wysłana szczegółowa informacja. Sponsorzy Jubileuszu 75-lecia Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH pokrywają częściowe koszty organizacji balu.

Program

19.15 Otwarcie wydarzenia
20.00 Uroczysta kolacja
21.00 Oficjalne powitanie i podziękowania dla Sponsorów
21.15 Zabawy taneczne z DJ-em
22.30 Tort jubileuszowy
23.00 Gry i zabawy przygotowane przez studentów WRSS
23.30 Zabawy taneczne z DJ-em
 4.00 Zakończenie

Regulamin wydarzeń Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH

Bal odbędzie się w oryginalnym wnętrzu Starej Zajezdni w Krakowie – to miejsce łączące w niezwykły  sposób historię z nowoczesnością:

  • lokalizacja w centrum Krakowa 
  • miejsce zabytkowe, oryginalne i niebanalne 
  • obiekt ogrzewany, klimatyzowany i monitorowany 
  • nowocześnie wyposażone zaplecze gastronomiczne 
  • doświadczony zespół kucharzy, kelnerów i pracowników obsługi 
  • licencjonowani pracownicy ochrony 
  • oprawa muzyczna balu – DJ Starej Zajezdni

Parking w strefie płatnego parkowania wzdłuż ul. Wawrzyńca i ul. Gazowej

Pobliskie hotele:

  • Puro, ul. Halicka 14A, 31-036 Kraków, tel. 12 889 90 00
  • INX Design Hotel, ul. Starowiślna 9, tel. 12 354 45 90
  • Hotel Estera, ul. Estery 6, 31-056 Kraków, tel. 12 354 37 77

Dodatkowe atrakcje dla gości w cenie biletu:

  • Videobudka 360 - urządzenie, które wykorzystuje się do robienia panoramicznych zdjęć i kręcenia filmów z ciekawymi efektami.
  • Uroczysta trzydaniowa kolacja: (krem pomidorowy z bazyliowym pesto, eskalopki z kurczaka w sosie szałwiowym z ziemniaczanym gratin i brokułami, waniliowa panna cotta z sosem malinowym).
  • Tort jubileuszowy.
  • Open bar - zapewnione różnego rodzaju alkohole oraz napoje bezalkoholowe (zimne i gorące), w ilościach nieograniczonych dla wszystkich uczestników wydarzenia. 
  • Otwarty bufet — zimna płyta, ciepłe dania, desery:
    • Wybór mięs pieczonych i małopolskich wędlin (schab z śliwką suską, pieczona karkówka w ziołach,  wędzony filet z indyka, polędwica sopocka, tradycyjna szynka) 
    • Bruschetta z pomidorami i bazyliowym pesto,
    • Tortilla z ziołowym twarożkiem i wędzoną rybą,
    • Słone tartaletki ze szpinakiem i suszonymi pomidorami,
    • Sałatka z grillowanym kurczakiem,
    • Sałatka grecka,
    • Nachosy z sosem serowym,
    • Pieczywo, 
    • Barszcz czerwony 
    • Ravioli ze szpinakiem w sosie serowym 
    • Nuggetsy z kurczaka 
    • Ryż curry 
    • Bukiet warzyw 
    • Desery: sernik, owocowe babeczki, tort.
  • Możliwość zrobienia pamiątkowego zdjęcia na ściance Wydziału Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH.
  • Konkursy i zabawy prowadzone przez Wydziałową Radę Samorządu Studentów.
  • W czasie wydarzenia za przygotowanie pamiątkach zdjęć odpowiada  Krakowska Studencka Agencja Fotograficzna AGH.

    Stopka